Zázvor
Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů např. zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví.
Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Léčí rýmu a chřipku. Snižuje cholesterol, stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy.
Do mixéru vložíme nejdříve mražené jahody, nadrobno nakrájenou broskev, borůvky a strouhaný zázvor. Vše rozmixujeme, pak přidáme jogurt, vanilkový protein, psyllium, skořici, vodu a pár kostek ledu. Vše rozmixujeme na hladké Smoothie.
Jahoda Broskev Ovocné smoothie Borůvka Řecký jogurt Psyllium Skořice Zázvor Vanilkový protein
Zdroj: dobruchut..sk
Snídaňové smoothie s třešněmi Pomerančové Smoothie Osvěžující smoothie se zázvorem Smoothie s kešu máslem a borůvky Pomerančové Smoothie Zelené Smoothie s banánem Jablkové Smoothie s arašídovým máslem Smoothie s tropickým ovocem Jahodové smoothie s kiwi Smoothie s kávou a čokoládou
Naši partneři